New Posts New Posts RSS Feed - Hi, new owner checking in
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Welcome to the brand new Renault Captur Forums. Our forums are open now and are free to join - please signup, pop in and say hello!

We're aiming to keep you all updated with the latest news, ordering information and any other Captur gossip we can find. Let us know if you have any Captur information to share.


Hi, new owner checking in

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Sachadog View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 19 Jun 2017
Location: Liverpool
Status: Offline
Points: 227
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sachadog Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sep 2017 at 9:09am
Have you registered online with renault and medianav site. May be registering car will give access to your vehicle details etc
Well it's not broken yet 🤞
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
grumpy crdi View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 14 Aug 2015
Status: Offline
Points: 1582
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grumpy crdi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sep 2017 at 11:04am
No, didn't bother registering. Thought it was a gimmick. I've just done the reset in settings that sip40 suggested. Will have to wait till I drive the M62 again to see if it has worked.
Thanks everybody!

Edited by grumpy crdi - 21 Sep 2017 at 11:06am
Back to Top
grumpy crdi View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 14 Aug 2015
Status: Offline
Points: 1582
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grumpy crdi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sep 2017 at 2:58pm
Originally posted by cjp40 cjp40 wrote:

On the Pre-delivery Inspection Check Sheet there should be a white label attached with the Radio code details amongst over things. Have you tried reverting to default settings using the Factory Settings option ?

Huge thanks to cjp40. Soft reset in settings did the job!
Back to Top
cjp40 View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 17 Sep 2016
Location: Luton
Status: Offline
Points: 227
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cjp40 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sep 2017 at 8:58pm
No probs Big smile
Back to Top
humphuk View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 09 Sep 2017
Location: Loughborough
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote humphuk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Sep 2017 at 10:03pm
So that's the first week done. 500 miles, 65 mpg Smile
AHA working (podcasts and internet radio)
"OK google" working - but have to get the phone to "trust" the car to stop it locking
Mudflaps on order...
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.
Terms of Use