W mojej aplikacji Renault otrzymałem wiadomość, w której napisano: „Nasze zespoły zidentyfikowały, że Twój pojazd wymaga aktualizacji oprogramowania w celu ponownej kalibracji komputera silnika. Bez tej aktualizacji możesz zobaczyć kontrolki ostrzegawcze STOP i komunikat ELEKTRYCZNA AWARIA ZAGROŻENIE na desce rozdzielczej Twojego pojazdu. Możesz również doświadczyć awarii.”
Czy ktoś jeszcze otrzymał tę wiadomość? Samochód to 2023 Rive Gauche Hybrid, ale zakładam, że dotyczy to wszystkich samochodów z silnikiem hybrydowym?
Oczywiście umówię się na wizytę, aby to sprawdzić.
A takze mialem jeden wczesniej ale sprzedalem go niedlugo potem dla tego modelu bose edition
Ale ta aktualizacja jest dla wszystkich modeli na inżynierskim e tech
To się stało w tym samochodzie, który miałem, pojawiło się na wyświetlaczu deski rozdzielczej, wszystko migało na czerwono i mówiło stop awaria silnika samochodu i wszystko powyżej, jak mówisz, co zawiera aktualizacja,
To wszystko pojawiło się, gdy padał śnieg, a czujnik kamery na ekranie nie mógł nic odczytać z przodu, a na czujnikach był śnieg,
Myślę, że samochód uruchamia wtedy skanowanie błędów systemu, myśląc, co się dzieje, nie może nic odczytać z przodu,
Wtedy wyświetlacz na desce rozdzielczej zrobił się cały czerwony i wszystko, co było w aktualizacji, to wyświetlane błędy systemu, zatrzymaj samochód itp. itd., ale kiedy wrzuciłem samochód w bieg wsteczny, żeby cofnąć, zgasło,
Nigdy więcej tego nie widziałem,
Ale kiedy właśnie podjechałem do podjazdu, to się stało, powiedziało, że wystąpiła awaria systemu itp. itd.,
Ale jak powiedziałem, zgasło, kiedy cofałem podjazd, a kontrolka zarządzania silnikiem również zgasła,
Nigdy więcej tego nie widziałem,
Ale kilka tygodni później sprzedałem samochód dla tego, ale ten samochód, który sprzedałem, był fabrycznie nowy, sprzedałem go z powrotem z przebiegiem 200 mil, więc jest problem z nimi wszystkimi w tej kwestii, a także z wysokimi obrotami, więc mam nadzieję, że ta aktualizacja naprawi wszystko powyższe i wysokie obroty,
Czy wiesz?
Kto miał naprawę aktualizacji i czy silnik pracuje płynniej? ???
Daj mi znać, dzięki
Umówiłem mój samochód na to, zajmuje to ponad 5 godzin, więc potrzebują samochodu na dzień, żebyście wszyscy wiedzieli, ale jak mówię, nikt nie wydaje się wiedzieć, czy zawiera to poprawkę dla problemów z wysokimi obrotami, obroty są zbyt wysokie tylko po to, żeby naładować akumulatory, śmieszne, niepotrzebne, płynniejsze obroty nadal wykonują tę samą pracę.
Dam wam wszystkim znać później, czy naprawi to problem z wysokimi obrotami, jak tylko to zrobię, nie umówiłem się do 9 czerwca 2023 roku.